0
Winkelwagen
€ 0,00
Terapeuta Prestige M-S7

Elektrische behandeltafel Terapeuta Prestige 7-delig

Levertijd

2-4 weken (Nu met GRATIS levering én montage)

€ 1.949,00
excl. btw
€ 2.358,29
incl. btw
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product? Of vrijblijvend een zakelijke offerte ontvangen?

We horen graag van u!

Terapeuta Prestige M-S7
De Terapeuta Prestige M-S7 is een stabiele en robuuste zevendelige behandeltafel met een fluisterstille elektrische aandrijving voor het verhogen en verlagen van het werkvlak
 en een verstelbare beensectie. Deze tafel heeft ook twee verstelbare armsteunen met het unieke, zelfsluitende SmartS4Arms systeem voor een zeer eenvoudige (met één hand te bedienen) verstelling en twee verstelbare zijsteunen met een semi-automatisch block/release-systeem.

 • Lengte: 205 cm, breedte: 69 cm (80 cm optioneel)

 • Hoofdsectie: 46 cm, midsectie: 54 cm, beensectie: 101 cm

 • Verstelbare hoofdsectie van -70° tot + 40° met gasveer

 • Verstelbare beensectie van 0° tot + 85° met twee gasveren

 • Twee verstelbare armsteunen met SmartS4Arms (Smart Slide For Arms) systeem

 • Twee verstelbare zijsteunen met semi-automatisch block/release-mechanisme

 • Afsluitbare gezichtsuitsparing

 • In hoogte verstelbaar van 47 cm tot 95 cm

 • Gewicht tafel: 95/110 kg

 • Garantie: 3 jaar op motor en frame/onderstel, twee jaar op de bekleding


Terapeuta Prestige behandeltafels en onderzoeksbanken
De Terapeuta Prestige behandeltafels zijn het resultaat van de jarenlange ervaring van artsen en fysiotherapeuten, de feedback die zij hebben geleverd over hun eigen behoeften én die van duizenden van hun patiënten. De doorontwikkeling op basis van hun kennis heeft geleid tot deze lijn van moderne, veilige en stabiele tafels en banken die qua prijs/kwaliteits-verhouding ongeëvenaard is. Het resultaat is een reeks behandeltafels die ontworpen is om u als professional te helpen uw patiënten met gemak de beste kwaliteit van behandeling te bieden. Ontwikkeld en geproduceerd in de EU onder de strenge ISO 13485:2003 certificering voor medische apparatuur zal een behandeltafel uit deze lijn zeker een goede investering in uw praktijk zijn.


Hoogteaanpassing
Om uw werkcomfort te garanderen, heeft Meden-Inmed het unieke HalloTronic®-systeem ontwikkeld dat hoog/laag-hoogteaanpassing van het werkvlak mogelijk maakt via hallotrons, zonder gebruik van mechanische schakelaars. 
Dankzij het HalloTronic®-systeem en de 360-graden voetstang kunt u de hoogte van uw tafel vanuit elke zijde met slechts een lichte voetbeweging aanpassen.
Investeer in de voordelen van een nieuwe Prestige-tafel en het unieke HalloTronic®-systeem:

 • Soepele hoogteaanpassing via elektronisch geregelde aandrijving

 • Krachtige elektromotor met een hef-capaciteit tot 225 kg

 • Laag geluidsniveau tijdens het heffen

 • Max. belasting tot 350 kg

 • Lange levensduur door gepoedercoat frame en onderstel

 • Hoge betrouwbaarheid

 • Bediening met minimale kracht

 • Hoogteaanpassing d.m.v. voetstang, toegankelijk vanaf elke zijde van de behandeltafel


Beveiliging
Alle Terapeuta Prestige-tafels hebben een geïntegreerde controle unit voor de hoogteaanpassing met een indicatie van de stand-by modus en Personal Authorization Safety System (PASS). Elke behandeltafel en onderzoeksbank is uitgerust met twee magnetische veiligheidssleutels (PASS-sleutels) om ongeautoriseerd gebruik en ernstige ongevallen te voorkomen. Bovendien hebben alle Prestige-tafels een speciaal veiligheidssysteem dat voorkomt dat de tafel naar beneden klapt in geval van een stroomstoring.

Onderstel
De Terapeuta Prestige behandeltafels zijn leverbaar met twee typen onderstellen, de F0 en de F4.

 • F0: Deze variant bestaat uit twee poten met verstelbare antislip rubberen voetjes en 2 kleine wielen voor het verplaatsen van de Prestige tafel door deze aan één zijde op te tillen. Dit systeem wordt aanbevolen wanneer u de behandeltafel minder frequent hoeft te verplaatsen.

 • F4: Dit onderstel bestaat uit vier zwenkwielen met een centraal rem/lift-systeem waarmee u de tafel snel en makkelijk kunt verplaatsen, met of zonder patiënt. 


Werkblad en bekleding
Om zowel het comfort van uw patiënten als een hoge gebruiksvriendelijkheid voor uzelf te garanderen, heeft elke tafel of bank een tweelaagse schuimvulling van speciaal geselecteerde dichtheid. De ultra-bestendige bekleding eromheen is

 • Brandwerend

 • Bio-compatibel en

 • Krasbestendig

Het is ook mogelijk om voor de extreem duurzame bekleding van 100% Polyurethaan (premium bekleding) te kiezen.
Beide opties kunnen elk in een eigen set kleuren worden geleverd. Zie de bijlage voor de kleurstalen. 
Het is bij ons ook mogelijk om accessoires als massage- en knierollen en wedges in dezelfde kleur en materiaal als de tafel bij te bestellen. 

De polstering heeft een standaard dikte van 5 cm. Het is ook mogelijk om de extra comfort-optie te kiezen met een dikte van 8 cm.
De standaard breedte van de Terapeuta Prestige-tafel is 69 cm. Heeft u een extra brede tafel of bank nodig? Deze lijn kan ook in een breedte van 80 cm geleverd worden.
Voor nog meer comfort is het ook mogelijk om een ingebouwde verwarmingsunit in het werkblad te laten verwerken.

Alle behandeltafels worden standaard geleverd met zijbeugels die de fixatie van een patiënt met fixatieriemen of bevestiging van oefenbanden mogelijk maken.

Verstelbaarheid
De verstelbare onderdelen van de behandeltafel zijn voorzien van gasveren en kunnen daardoor zeer eenvoudig aangepast worden. D.m.v. de ergonomisch geplaatste ontgrendelingshendels kunt u deze met één hand en praktisch zonder moeite verstellen in de positie die u wenst. 
Tafels met een posturale drainagepositie (pli) worden standaard geleverd met een elektrische aandrijving die vanaf beide zijden te bedienen is. Het speciaal ontwikkelde aluminium schuifsysteem in Prestige-tafels met posturale drainagepositie verhoogt de stabiliteit van het beengedeelte en zorgt voor een soepele en eenvoudige aanpassing van deze sectie. Bij tafels met aparte armsteunen zorgt het unieke, zelfsluitende en opklapbare SmartS4Arms systeem voor een zeer eenvoudige (met één hand te bedienen) verstelling.

Over de fabrikant
Meden-Inmed, aanvankelijk begonnen als Europese distributeur van enkele gerenommeerde fabrikanten, is nu zelf een internationale producent met meer dan 300 werknemers - professionals op het gebied van elektronica, mechanica en R&D. Sinds de oprichting in 1989 heeft Meden-Inmed een sterke marktpositie verworven bij klinieken, gezondheids- en revalidatiecentra en professionals als therapeuten en schoonheidsspecialisten door heel Europa. In 2019 vierde het bedrijf haar 30-jarige jubileum. 

Met hun gespecialiseerde kennis van state-of-the-art technologie, gecombineerd met de laatste revalidatiemethoden, bieden ze een breed scala aan producten dat continu wordt uitgebreid en doorontwikkeld. Meden-Inmed levert niet alleen de apparatuur, maar garandeert als fabrikant ook de kwaliteit en een professionele after-sales service. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.